Eladó üdülő és hétvégi ház Dunabogdány 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunabogdány 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunabogdány 40 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8077234
Frissítve: 15 napja

Dunabogdány eladó hétvégi ház 40 m² alapterületű: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
722 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
400 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 875 Ft
Második évtől
114 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Dunakanyar legszebb fekvésű településén, Dunabogdányban eladó egy 400 m² belterületű telken, örök panorámával rendelkező 40 m² alapterületü hétvégi ház. A nyaraló zártkerti mûvelés alól kivett terület és üdülõépületként van feltüntetve a tulajdoni lapon. Az ingatlanban víz és villany bevezetve, gáz az utcában, emésztő van. ( Csatorna közmű nincs az utcában) Az eredetileg szendvicspanelból készült (5 cm szigeteléssel) nyaralót pár éve bővítették, és ekkor került kialakításra a konyha, fürdőszoba és + 1 hálószoba. a bővítés ytongból készült. a vízvezetékek ekkor lettek beépítve. A hétvégi ház jelenlegi alapterülete így körülbelül 40 m² és ezen kívül található egy 20 m²-es terasz is, ahonnét kivételes panoráma nyílik a Dunára. A nyaralóban kis étkező, nagy és kis szoba. Nagy szoba linóleum, a kis szoba hidegburkolat, ezen kívül konyha, és zuhanyzós fürdő wc-vel. A melegvizet egy Ariston típusú új bojler biztosítja. A telek előtt az utcán parkoló van kialakítva, a nyaralóhoz lépcső vezet fel. Az ingatlan-nyilvántartásban üdülőépületként feltüntetve, a térképszelvényre felrajzolva. A helyi építési szabályzat szerint Lke-3 övezeti besorolásban (Kertvárosi lakóövezet) ami általában 25 %-os beépíthetőséget jelent. A faluban minden megtalálható; pékség, kéttannyelvű óvoda és iskola, teniszpálya, uszoda, étterem, boltok, Pisztrángos, szabad strand, stb. Az ingatlan teljesen jogtiszta, per- és tehermentes. Ingatlanosok segítségét nem kérem, köszönöm!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)
Átlagos rezsiköltség:
500 Ft/hó
villany
víz
komfortos
kertkapcsolatos
csendes
panoráma
belsőkert
étkező
kamra
terasz
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Erzsi
+36 20 539 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Erzsi
+36 20 539 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY