Eladó ház Vác, Kossuth Lajos utca 130 nm
Eladó ház Vác, Kossuth Lajos utca 130 nm
Eladó ház Vác, Kossuth Lajos utca 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7846873
Referenciaszám: 49-2363
Frissítve: 16 napja

Vác eladó házrész 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
576 923 Ft/m²
130 m²
Alapterület
430 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Vác történelmi belvárosában, csendes kisforgalmú utcában egy 5 szobás, összesen 130 m2-es, nagypolgári házrész. A ház homlokzata műemlék jellegű, mely patinás megjelenést nyújt. A házrész egy közös udvarrészen keresztül közelíthető meg, melynek mérete 430 m2. A udvarban ezen kívül még 1 lakás van. Egy helyrajzi számon vannak nyilvántartva, a tulajon viszonyokat ügyvédi használati megosztással rendezték. Az épület a századforduló elején épült, nagyméretű téglából. A folyamatos karbantartásnak, illetve a nagyobb felújításoknak köszönhetően kiváló állapotban van. Nyílászárói hőszigetelt üveggel ellátott fa szerkezetűek. A villany, és a vízvezetékek cserélve lettek. A fűtésről gázkazán, a meleg víz előállításról villanybojler gondoskodik. A burkolatok a szobákban fa parketta, mely szép állapotban van, a fürdőszobában járólap, míg a konyában PVC. Belmagassága 3 méter feletti, így akár galériázható. A ház alatt egy 20 m2-es pince található. Az udvar térkővel burkolt, körbenapozott, így lehetőséget biztosít egy kis kikapcsolódáshoz. Jelenlegi kialakítása szerint két lakásként funkcionál, de igény esetén egybenyitható. Megfelelő választás lehet két generációnak, vagy egy nagyobb családnak. Gépjárművel parkolni a ház előtt közterületen lehetséges. Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY