Eladó ház Törökbálint, Vasút utca 84 nm
Eladó ház Törökbálint, Vasút utca 84 nm
Eladó ház Törökbálint, Vasút utca 84 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7946376
Referenciaszám: 22-5702
Frissítve: 10 napja

Törökbálint eladó házrész 3 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
1 369 048 Ft/m²
84 m²
Alapterület
380 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDOSOKNAK, BEFEKTETŐKNEK!!!! Törökbálinton ÚJSZERŰ gyönyörűséges, 84 m-es, 3 szobás TERASZOS, KERTKAPCSOLATOS szeparált házrész PINCÉVEL, GARÁZZSAL, melléképülettel, 380 m2-es saját telekkel ELADÓ!!! Az ingatlan 766 m2-es telken helyezkedik el, ahol 2 lakrész került kialakításra, egymástól teljesen elszeparáltan. Ennek a nagy épületnek az ALSÓ lakását kínáljuk eladásra. A két ingatlan használati megosztási szerződéssel elválasztott. A két lakás külön bejárattal, elválasztott kertkapcsolattal rendelkezik. A kínált ingatlanhoz nagyméretű PINCE, 15 m2-es GARÁZS és 15 m2-es MELLÉKÉPÜLET tartozik, valamint egy TERASZ is. Régen a garázs és melléképület 1 épület volt, laskáként működött, így ez is megoldható, könnyedén kétgenerációs házzá alakítható vagy bérbe adható, remek bevételi forrást biztosítva. Az eredetileg 80-as években épült ház 2019-ben tégláig levert falakkal teljeskörűen felújításra került, ekkor alakult a két lakás, egymástól mindenben elválasztva. A jelenlegi Tulajdonosok 5 évvel ezelőtt szintén felújították az ingatlant, így egy ma is teljesen modern, korszerű ház fogadja új Lakóját! A házban az alábbi felújítások történtek az elmúlt 5 évben: -Kamra, riasztó telepítése, -Víz- és villanyvezetékek teljes cseréje, -Új BURKOLATOK minden helyiségben, -Új gépesített KONYHA, -Új FÜRDŐSZOBA, WC -KLIMA beszerelése, -DRYVIT szigetelés FÚRT KÚT található a kertben! A ház egyedi mérőórákkal felszerelt, ALACSONY REZSIKÖLTSÉG jellemzi. Fűtés átalánydíja 14e Ft/hó. A környék rendezett, kulturált, lakóközössége kiváló. Közelben iskola, közért, buszmegállók, vonat, minden-minden könnyedén elérhető. NE MARADJON LE, hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
kocsibeálló
garázs
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY