Eladó ház Orosháza 55 nm
Eladó ház Orosháza 55 nm
Eladó ház Orosháza 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7994646
Frissítve: 2 hónapja

Orosháza eladó házrész 2 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
545 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A belváros szívében, igényesen felújított 55 m2-es világos lakás eladó. A lakásba belépve egy hatalmas szobát látunk, melyet térelválasztóval egy nappalira étkezősarokkal (28,5 m2) és egy hálóra (16 m2) választottak szét. A konyha (5,4 m2) teljesen gépesített. Található benne egy mosogatógép, egy indukciós főzőlap, páraelszívó. Ide került a mosó- és szárítógép is. A fűtést egy 5,5 kW-os hűtő-fűtő klíma biztosítja a lakásban, a melegvizet egy 80 literes villanybojler. Egy kis bepillantás az ingatlanba: https://www.youtube.com/watch?v=hZoisKd9nxg A lakáshoz tartozik még, egy különálló 10 m2-es tároló helyiség. Akit a részletek is érdekelnek ? Az épület tégla falazatú, 10 cm-es külső szigeteléssel, melyre nemesvakolat került. Ami új: ereszcsatorna, aljzatbeton (alatta víz- és hőszigetelés 10 cm), 2 rétegű hő és hangszigetelt egyedi fa nyílászárók, villanyhálózat, víz- és csatorna vezeték. Jöjjön, nézze meg, majd csukja be a szemét és képzelje el az Ön által megálmodott bútorokkal! Sikerült? Költözzön gyorsan, az ingatlan azonnal birtokba vehető! Irányár: 30 000 000 Ft Még egy kis plusz: A ház kapuja hamarosan megújul és kaputelefon is felszerelésre kerül. A közelben éttermek, üzletek, élelmiszerboltok találhatóak és a piac is csak 650 méterre van.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
melléképület
bútorozatlan
beépített konyhabútor
gépesített
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Troján Borbála EV Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Troján Borbála EV Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY