Eladó ház Márkó 85 nm
Eladó ház Márkó 85 nm
Eladó ház Márkó 85 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8066551
Referenciaszám: HZ031168
Frissítve: 9 napja

Márkó eladó házrész 2+1 fél szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
429 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
140 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 932 Ft
Második évtől
144 566 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Márkó központi részéhez közel, 71 m²-es, 3 szobás házrész, 140 m²-es kis telekkel - ELADÓ! A Veszprémtől alig 10 percre található település csendes részén található, vegyes (kő- és tégla) falazatú, PER- és TEHER MENTES ingatlanban a három szoba, egy konyha-étkezővel, a fürdő-WC-vel, illetve egy előszoba került kialakításra. A ház nyílászárói korszerű, hőszigetelt, műanyag, bukó-nyíló ablakok, melyeket még 2010 körül cseréltek ki. A lakószobák laminált padlóval, a konyha, az étkező, valamint a fürdő+WC, illetőleg az előszoba is járólappal lett ellátva. Az ingatlan fűtéséről egy fatüzeléses kandalló gondoskodik jelenleg, a melegvizet pedig egy villanybojler biztosítja. A fagerendás, stukatúros mennyezettel rendelkező épület 2015-ben hőszigetelt külső burkolatot (10 cm DRYVIT), majd 2018-ban pedig új, lemez héjazatot kapott. A házhoz tartozik egy kb. 140 m²-es udvar, melyen egy 17 m²-es nyári konyha, illetve egy nyitott terasz, valamint egy tároló helyiség is, a kellemes udvarra a beállást egy dupla-szárnyas kapu biztosítja. A kertben gyümölcsfák, valamint ezüstfenyő is található. A rendezett kistelepülésen óvoda, háziorvosi ellátás, gyógyszertár és védőnői szolgálat, valamint több kisbolt is elérhető, ugyanakkor a 8-as sz. főúton a megközelíthetősége egyszerű és gyors, távolsági buszjáratokkal és autóval egyaránt. 

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY