Eladó ház Esztergom 41 nm
Eladó ház Esztergom 41 nm
Eladó ház Esztergom 41 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7997973
Referenciaszám: 712300060
Frissítve: 16 napja

Esztergom eladó házrész 1 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
607 317 Ft/m²
41 m²
Alapterület
867 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető, felújított házrész eladó a Kovácsi városrészben!   Megvételre kínálok Esztergomban, a Kiss János utcában egy házrészt. A 867 nm-es ingatlanon összesen négy lakrész található, a használati megállapodás szerint mindegyikhez saját udvarrész tartozik. A hirdetett lakás az utcafronton található. A 41 nm-en helyet kapott egy konyha, egy nagy méretű szoba és egy fürdőszoba. Az ingatlant 2020-ra teljes körűen felújították, melynek keretein belül kicserélték a villany- és vízvezetékeket, a nyílászárókat, a burkolatokat. 6 éve a tetőt is felújították, beleértve a gerendák cseréjét. A tetőt cserép fedi. A meleget radiátoros központi fűtés biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szoba egy részén padlófűtés működik. A helyiségeket járólappal burkolták. Az épület teljes egésze alatt pince húzódik, mely természetesen a lakrész tulajdonosának kizárólagos használatában van. Itt található a villanykazán illetve az összes vízmérő. A gázcsonk az épület falán van. Az ingatlan frissen festve , beépített konyhabútorral kerül átadásra. A közelben óvoda, iskolák, élelmiszer- és vegyesbolt, buszmegálló, dohánybolt található. A vasútállomás 10 perc sétatávolságra elérhető. Az ipari parkhoz, gyárakhoz a buszjárat a ház előtt halad el. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fundamenta ügyintézést is vállalunk. Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY