Eladó ház Debrecen, Óváros 105 nm
Eladó ház Debrecen, Óváros 105 nm
Eladó ház Debrecen, Óváros 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088595
Referenciaszám: M273099
Feltöltve: 12 napja

Debrecen eladó házrész 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
709 556 Ft/m²
105 m²
Alapterület
444 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Óváros részen Eladó egy nettó 105 nm-es, 4 szobás családi házrész, 444 nm-es telken. Az óváros rész zárt sorú, utcafronti beépítése jellemzi, illetve az utca fronti homlokzata műemlék jellegű. Az udvar minössze két lakásos, hátsó része lakott. Az eladó rész utcafronti fekvésű, a Fórumtól pár perc séta távolságban található. Elrendezését tekintve az alábbi helyiségekből áll : 4 szoba, előtér, 2 közlekedő, konyha-étekező, spájz, fürdőszoba, WC, és zuhanyzó külön, és pince a konyha-közlekedő alatti részen részen Főbb paraméterei : - 1930-ban épült - beton alap, - falazata kis méretű tégla - fa gerenda födém, lemeztető fedéssel - teljes közművel ellátva (külön órák) - fűtését ETA gázkazán, (4 éves) lapradiátoros hőleadással -míg a melegvíz ellátásért egy 120l-es villanyboyler felelős - fa nyílászáró - szobái laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt A telek füvesített, parkosított, járólappal burkolt, ahol található egy városi víz állású kerti csap. Az ingatlan átlagos/jó állapotú, vevői igényeknek megfelelően korszerűsítendő, viszont egy tisztasági festést követően akár költözhető. Hitel, per és tehermentes, hitelezhető. Az ingatlan belső elrendezése könnyen alakítható a jövőben, mivel vannak olyan válaszfalai ami gipszkartonból készültek, így azok kivételével egy modern elrendezést kaphatunk. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további kérdéseivel, valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal. Kedvező hitelkonstrukciókkal, babaváró, CSOK ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, az OTP hátterével.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Julianna Renáta Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY