Eladó ház Debrecen, Óváros 60 nm
Eladó ház Debrecen, Óváros 60 nm
Eladó ház Debrecen, Óváros 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7795961
Referenciaszám: 162150
Frissítve: 20 napja

Debrecen eladó házrész 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
660 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
50 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162150 hivatkozási számú debreceni házrész. Debrecen Óvárosában  házrész eladó. - Debrecen Óvárosában felújított házrész eladó.  Kiválóan alkalmas apartman kialakítására.  - A  60nm-es ház a belváros közelében található.  - A telken  két  lakás található. - Az udvaron külön parkolási lehetőség van kialakítva. - A házrész nyílászárói  műanyagok, redőnnyel felszereltek. A beltéri ajtók fa borításúak. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. - A  fűtési rendszere, víz, és villanyhálózata, hideg-meleg burkolatok, szaniterek teljes körű  felújítása megtörtént.  - A házrész meleg víz ellátásáról ,és fűtéséről modern gáz cirkó gondoskodik, radiátoros hőleadással. - A házban előszoba, kettő külön nyíló szoba, étkező konyha egy légtérben, kamra, fürdőszoba, WC külön helységben található. - A házrész minden helységét  tágas, szép nagy terek jellemzik.  - Tökéletes választás bármely korosztály számára. - A  belváros és az Egyetemek közelsége miatt befektetésre is alkalmas. - Szívesen vállalkozna? Az ingatlan kiválóan alkalmas apartman kialakítására. - Felkeltette érdeklődését? Ne habozzon, jöjjön nézze meg!   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó debreceni házrész, vagy bármely más házrész és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162150 Az Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A házrész vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencziné Molnár Ágnes Anikó Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencziné Molnár Ágnes Anikó Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY