Eladó ház Debrecen, Belváros, Bem tér 35 nm
Eladó ház Debrecen, Belváros, Bem tér 35 nm
Eladó ház Debrecen, Belváros, Bem tér 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7798072
Feltöltve: 9 hónapja

Debrecen eladó házrész 1 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
1 140 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
10 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben a Bem téren eladó egy 35nm-es, galériás, utcafronti házrész 25nm-es saját pincével! Az ingatlan jellemzői: - Utcafronti házrész, az udvarban 3 lakás és egy apartman található. - Nagypolgári jellegű lakás, közel 4 méteres belmagassággal. - Nagysága: 35m² + 8m² galéria, kényelmes, stabil lépcsősorral. - Világos, nyugati tájolású jó beosztású ingatlan, parkra néző ablakokkal. - Helyiségei: előszoba, konyha, nappali, fürdőszoba + WC és egy kis mosókonyha. - Alacsony rezsijű, gázfűtéses. Fűtés: 7000Ft/hó. - Közös költség: 2000 Ft. - A szoba padlózata parketta, míg a többi helyiség járólappal burkolt. - Jó méretű konyhája van, beépített konyhabútorral. - Inverteres klíma is beszerelésre került. - Magas, párnázott masszív bejárati ajtó. - Felújított fa nyílászárók, műemlékvédelme miatt műanyag nyílászárók berakása nem lehetséges. - Az ingatlan alatt nagyméretű, 25m²-es két helyiségből álló, száraz, saját pince található, ami rengeteg lehetőséget foglal magában. - Parkolási lehetőség az utcán, ott lakóknak 7000 Ft. az éves bérlet. - Az ingatlan per - teher - és igénymentes! - Kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra! Bevásárlóközpontok, busz - villamos megálló pár perc sétányira. Az ingatlan szinte belvárosi elhelyezkedése, rendkívül jó adottságai miatt minden korosztály számára kitűnő választás, de befektetés szempontjából is kitűnő lehetőség, két bérlő számára is könnyen kiadható! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
pince
beépített konyhabútor
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY