Eladó ház Budapest XX. kerület 36 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 36 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 36 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8066352
Referenciaszám: HZ025217-4545642
Frissítve: 7 napja

Budapest XX. kerület eladó házrész 1 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
775 000 Ft/m²
36 m²
Alapterület
8 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébet központi részén! Budapest, 20. kerületében eladó egy rendezett 8 lakásos udvar 36 nm-es jó állapotú lakása. Az eladásra kínált ingatlan, azonnal birtokba vehető, külön helyrajzi számmal rendelkezik, sőt még saját tároló is tartozik a lakáshoz. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a társasház stabil anyagi háttérrel rendelkezik, a lakóközösség rendezett, a lakáshoz pici előkert tartozik. A felépítmény az 1960-as években épült, kisméretű téglából. Az elmúlt években a konyha és a fürdő felújítása történt meg. A tető jó állapotnak örvend. A bejárati ajtó újszerű biztonsági ajtó, az ablakok műanyag típusúak. A fűtés gáz konvektorokkal történik, a meleg-víz ellátást villanybojler biztosítja. A vételárrészét képezi a klíma, a lakás teljes bútorzata, berendezési tárgyakkal együtt. A konyhabútor megfelel a mai kor elvárásainak, az ingatlan tisztasági festés nélkül költözhető. Az épületnek rendes alapja van, nem vizesedik. Az ingatlan befektetési céllal is kitűnő választás lehet, a környék infrastruktúrája miatt, de első lakásvásárlók figyelmébe is ajánlom. A közös költség 14,000,-Ft, mely tartalmazza a szemétszállítást, a korlátlan vízhasználatot, így a rezsi kedvező. A gáz-és a villany számla külön mérés alapján fizetendő. Közlekedés és infrastruktúra szempontjából tökéletes választás a lakás, közelben bevásárlási lehetőségek, piac, óvoda, általános iskola, Penny Market, Lidl stb. Villamos- és buszmegálló 5 perces sétára található, mivel a Szent Erzsébet Tér szomszédságában van az eladó lakás, a 66-os, 23-as, 148-as buszmegálló könnyedén elérhető. Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Ha felkeltette érdeklődését ez a kitűnő paraméterekkel rendelkező ingatlan, további kérdéseivel, megtekintésért, kérem hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY