Eladó ház Budapest XVII. kerület 82 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 82 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075276
Referenciaszám: 25-5251
Frissítve: 17 napja

Budapest XVII. kerület eladó házrész 3 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
560 976 Ft/m²
82 m²
Alapterület
640 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egymás mellett, de külön lakásban - valódi pihenést szolgáló árnyas kerttel Rákosmente kiváló infrastruktúrával bíró környezetében. Ezt ajánlom Önnek panellakás árában. Masszív, száraz és kiváló hőtartó képességgel rendelkező vastag falazatú házrészt kínálok kétlakásos kialakítással, saját igények szerinti változtatási lehetőséggel. A kínált ingatlan egy az utcafronton álló épület belső kert felé nyúló folytatása – önálló mérőórákkal és saját telekrésszel rendelkező, mindösszesen 82 nm hasznos alapterületű jól variálható egyszintes épület két bejárattal, és két egymástól független lakrésszel. Igazi együtt és mégis külön lakhatási lehetőség, vagy egybenyithatón nagyobb alapterületű csendes, szerethető otthon. A lakórészhez kert felőli bejárattal többhelyiséges melléképület kapcsolódik: tárolás, műhely vagy hobbitevékenység funkcióra egyaránt ideális. A kínált ingatlan osztatlan közös tulajdon 30/62-ed része, használati megállapodási szerződéssel rendelkezik, tehermentes és hitelezhető. Kertje növényzettel tarkított, termetes fák lombozatával szolgálja a tikkasztó nyári kánikulában is a frissítő pihenést. Minden felmerülő további kérdése megválaszolására a megtekintés keretében biztosítok lehetőséget. Időpont egyeztetés érdekében várom jelentkezését elérhetőségeimen, ahol hitel ügyintézésben és ügyvédi háttér biztosításával is segítem a vásárlását.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keresztes Júlia Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keresztes Júlia Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY