Eladó ház Budapest XV. kerület 58 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 58 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 58 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8084697
Referenciaszám: 4-3942
Feltöltve: 18 napja

Budapest XV. kerület eladó házrész 2 szobás: 46,7 millió Ft

46,7 millió Ft
805 172 Ft/m²
58 m²
Alapterület
167 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 535 Ft
Második évtől
184 966 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Házrész Rákospalotán - Költözzön Be Azonnal! Fedezze fel ezt a csábító lehetőséget Rákospalotán, ahol egy kiváló állapotú, 58 nm-es házrész várja új tulajdonosát. A házrész tehermentes, azonnal költözhető, és egy 167 nm-es, rendezett kerttel rendelkezik, amely díszcserjékkel és gyümölcsfákkal van beültetve. Főbb jellemzők: Szobák: 2 kényelmes méretű szoba Kert: Saját, 167 nm-es, jól karbantartott kert gyümölcsfákkal Fedett, lebetonozott kiülő is, amely ideális helyszín lehet baráti összejövetelekhez vagy pihenéshez. Parkolás: Szerelőaknás garázs + további parkolási lehetőség Épület: Téglaépítésű, cserép fedéssel, a tetőtér beépíthető Kényelem: Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval, klímaberendezés a nyári melegben Fűtés: Kombi cirkó kazán a fűtésért és a melegvízért Biztonsági ajtó gondoskodik az otthon védelméről. A házrész két házból álló telken helyezkedik el, ügyvédi megosztási szerződéssel rendelkezik, így az adásvétel gyors és egyszerű. Elhelyezkedés és környék: Közlekedés: Több buszjárat, köztük éjszakai járat is a közelben Szolgáltatások: Élelmiszer üzletek, pékség, piac, szakorvosi rendelő, gyógyszertár, étkezde és számtalan szakbolt a közelben, Pólus Center pár perc alatt elérhető. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra találjon Rákospalotán ebben a békés, családi házas környezetben. Hívjon még ma, hogy megtekintse ezt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Erika Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Erika Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY