Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7629623
Frissítve: 11 hónapja

Budapest XV. kerület eladó házrész 3 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
853 623 Ft/m²
69 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 943 Ft
Második évtől
233 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó per-és tehermentes saját 200 m2-es kerttel rendelkező házrész a XV. kerületben. A ház 2022-ben minőségi anyagokkal teljeskörű felújításon esett át: - 3 rétegű szigetelésű tető, - 10 cm-es külső szigetelés, - nyílászárók, - víz és villanyvezetékek, - távolról vezérelhető fűtési rendszer - kamerarendszer, - elektromos redőny. - csatornarendszer korszerűsítése, tisztítónyílás kiépítésével. Az ingatlan 69m2, amely két nagyméretű szobából, egy amerikai konyhás nappaliból, egy előszobából, fürdőszobából, egy különálló mellékhelységből és egy fedett beépített teraszból áll. A szobák és az amerikai konyhás nappaliban laminált parketta, a fürdőszobában és mellékhelységben járólap található. Az egyik szobában külön helységként található még egy gardrób, amely felett egy kis gyerek kuckó kapott helyet. A telek két külön bejárattal rendelkezik. A közös bejáratnál a kapu idén került lecserélésre. A 200m2-es saját kert rendelkezik egy 18 m2-es grillterasszal és egy tárolóhelységgel, amely 16m2-es. A terület osztatlan közös tulajdon 2 külön házrésszel, megosztóval rendelkezik. Közös költség nincs! Amennyiben telefonon nem ér el kérem írjon sms-t és visszahívom. Ingatlanosok kérem ne hívjanak, van az ismeretségi körben!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
gardrób
terasz
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kováts Liliána
+36 20 805 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kováts Liliána
+36 20 805 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY