Eladó ház Balatonfüred 234 nm
Eladó ház Balatonfüred 234 nm
Eladó ház Balatonfüred 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097583
Referenciaszám: 315172
Frissítve: 8 napja

Balatonfüred eladó házrész 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
465 812 Ft/m²
234 m²
Alapterület
367 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONFÜRED csendes, családi házas övezetében eladóvá vált egy impozáns , POLGÁRI JELLEGŰ nagyméretű családi ház fele. Jogilag használati megosztással lett megosztva a teljes ingatlan mind a telek, mind az épület. Az 1990-ben épült szerkezetileg tégla ingatlan 3 szintes. HELYISÉGEI : - Fsz: előtér, garázsból kialakított lakótér konyhával,, fürdőszoba WC-vel, bidével, fa szerkezetű lépcső a következő szintre - 1em.: folyosó, amerikai konyhás világos nappali,3 erkélyes hálószoba, nagyméretű fürdőszoba WC-vel, bidével - Tetőtér: jelenleg egylégterű, beépítetlen, 2 db 5,4 nm-es terasszal. Az összközműves ingatlanhoz 367 nm kert tartozik, melynek egy része térköves autóbeálló. Közelben található a bevásárló központ,vasút állomás és a Balatonpart kb. 1 km-en belül található. Ajánlom az ingatlant több generációs családnak lakhatásra, ill. befektetőknek szoba kiadásra is . Az ingatlan per és tehermentes. További információkért forduljon hozzám bizalommal ! – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Katalin Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 580 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Katalin Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 580 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY