Eladó ház Baja 63 nm
Eladó ház Baja 63 nm
Eladó ház Baja 63 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7876615
Referenciaszám: HZ098771
Frissítve: 16 napja

Baja eladó házrész 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
507 937 Ft/m²
63 m²
Alapterület
240 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretnél egy saját kertkapcsolattal rendelkező házrészt Baja közkedvelt részén?Modern ingatlanra vágysz és már nem szeretnél bajlódni a felújítással?Megtaláltad a tökéletes otthont!Eladó Baja alvégi részén egy 63 nm-es 2 szobás házrész, 25 nm-es garázzsal és 240 nm-es saját használatú kerttel. Az ingatlanról:Teljes felújításon esett át, amely érintette közmű-hálózatok, nyílászárók cseréjét. Jelenlegi elosztását tekintve: található benne 2 szoba, egy konyha-étkező (kamrával) egy zuhanyzós fürdőszoba és külön mellékhelyiség.  A modern konyha egyedi gyártású, gépesített. Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról  gázkazán gondoskodik. Az udvar: A kapun belépve egy leválasztható területre érkezünk, amely akár teraszként is funkcionálhat.  Az udvarban található egy nagy méretű /25nm/ garázs, mögötte pedig egy kellemes hangulatú privát kert található mely helyszíne lehet a kerti grillpartiknak de akár a saját zöldség-gyümölcs termesztésére is megfelelő. A környék:A közelben iskolák, óvodák, boltok elérhető távolságon belül vannak.  A környező utcák csendes, nyugodt életet biztosítanak, ahogyan a közvetlen szomszédok is. Ajánlom az ingatlant azoknak akik vágynak a kikapcsolódásra, melyet a családi házas övezet adhat meg de a lakás kényelméről sem mondanának le.Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bizalommal! 

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY