Eladó telek Zalavár 4099 nm
Eladó telek Zalavár 4099 nm
Eladó telek Zalavár 4099 nm
Hirdetéskód: 7996761
Feltöltve: 2 hónapja

Zalavár eladó építési telek 4099 m² telekterületű: 12,6 millió Ft

12,6 millió Ft
3 074 Ft/m²
4099 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 101 Ft
Második évtől
50 284 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2024-ben FALUSI CSOK felvehető rá! Eladásra kínálok egy remek lehetőségeket rejtő bekerített telket Zalavár (Nemzeti Park) központjában. A telek per és tehermentes, 1/1 tulajdonú. A telek nagysága 4099 nm, melyből maga a hasznos terület 1200 nm, aminek a 30 %-a beépíthető. A talaj minősége remek, egyaránt alkalmas egynyári és évelő növényeknek, gyümölcsfáknak, de a konyhakerti növények is szépen tudnak fejlődni. Telken belül új villany, víz és csatornavezeték található, közvetlenül a telek mellett a gázcsonk. A telek jelenleg üres – felszántva - , az új tulajdonosra vár, hogy álmai házát és kertjét a saját ízlése szerint megvalósítsa. Befektetésnek, nyaralónak és állandó lakhatásra egyaránt alkalmas település. Zalavár a Kis-Balaton két tározója közötti területen helyezkedik el. Jó levegő, madárcsicsergés, természetközelsége, közbiztonság naponta biztosított, a településen több német állampolgár él életvitelszerűen. Remek horgászási lehetőség egy rövid sétára a településtől a kirándulási lehetőségek mellett. Látnivalók: Zalavári történelmi emlékpark, Szent István Kápolna, Cirill – Metód emlékmű, Hadriánus mártír-zarándoktemplom, Kis-Balaton ház, Millenniumi Emlékmű, Récéskúti Bazilika romjai, Rózsafüzér Királynéja-templom, Intézmények: A településen könyvtár, önkormányzat, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, közért, hagyományörző csoport, templom, temető, presszó, kifőzde (étkezés) található meg. Távolságok: Közvetlenül Zalavár mellett Sármellék található, ami egy kisebb repülőtérnek is otthont ad. Hévíz 16 km, Keszthely 19 km, Balaton 11 km, a horvát határ 62 km. Közlekedés: Remek közlekedési lehetőségek, rendszeres távolsági buszjárat, de vonattal Keszthelyig majd onnan busszal is elérhető a település. Komoly érdeklődő esetén, időpont egyeztetés után megtekinthető, képeket tudok küldeni. Az ár minimálisan alkuképes. MAGÁNSZEMÉYLKÉNT NEM KÍVÁNOM INGATLANOSOK SEGÍTSÉGÉT IGÉNYELNI!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szentiványi Júlia
+36 50 127 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szentiványi Júlia
+36 50 127 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY