Eladó telek Veszprém 253 nm
Eladó telek Veszprém 253 nm
Eladó telek Veszprém 253 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7992549
Referenciaszám: TK063270
Frissítve: 17 napja

Veszprém eladó építési telek 253 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
138 340 Ft/m²
253 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprémben kisebb méretű ÉPÍTÉSI TELEK a történelmi BELVÁROSBAN.Néhány perces sétányira minden fontos közintézménytől, egyben csodálatos, rekreációs területektől is.KÖZPONTI helyen, mégis zöld területek (Veszprém-völgy) közvetlen közelében.A telken belül víz, villany és csatorna közművek adottak.Víz az új vízaknában mérőórával, szennyvízelvezetési lehetőség csatornaszem kiállással,villany hozzáférés szabványos elektromos szekrényben, 3 ×32 A-s 3 fázisú hálózatikialakítással és 380 V vételezési lehetőséggel is. Gázközmű a határos utcában található.A telek elhelyezkedése megközelítőleg vízszintes, sík, tereprendezett és törmelékektőlmentes. Zárt végében megkezdett építkezésként egy zöld teraszos építmény lett felhúzva,amely alatt boltíves boros pince lett kialakítva.A terület 253 nm-s, Lk-02 besorolású, 40 %-ban beépíthető oldalhatáros módon.Építési magasság 4,5 m.Építészeti tervezés során a hivatalnál kezdeményezhető LK-03 besorolásra váltás+ lapos tető kialakítás a meglévő terepviszonyok miatt.Ebben az esetben 3 szint is kialakítható lenne, aminek köszönhetően két utcáról ismegközelíthetővé válik az ingatlan. (O, 6,8m, 40 %)A telek dél-délnyugati tájolású, ezért a rajta elhelyezett épület tetejét és az udvart isa nap nagyobb részében napsütés éri.A tulajdonos megvásárolt már 24 raklap 30-as porotherm N+F téglát, valamint 2 szintreelegendő villamos vezetéket is. Ezek az irányár részét képezik.Ha a fentiek felkeltették érdeklődését, kérem keressen elérhetőségemen.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY