Eladó telek Vác 3198 nm
Eladó telek Vác 3198 nm
Eladó telek Vác 3198 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7927206
Referenciaszám: 27_tm
Frissítve: 18 napja

Vác eladó építési telek 3198 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
7 786 Ft/m²
3198 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy építési telek Vácon! Eladásra kínálok egy belterületi, 3198 m2-es, Lke-1* besorolású, örökpanorámás, beépítetlen építési telket, mely nemrégiben lett kitisztítva. A némileg emelkedős részen lévő telek zöld területe 70, beépíthetősége pedig 20%, maximum építmény magasság 5 méter. Az ingatlant földúton keresztül közelíthetjük meg, közmű ellátottság szempontjából villany közvetlenül a telek előtt érhető el, víz a szomszédságban, pár házzal lejjebb pedig már a gáz is kiépítésre került. A telek alkalmas akár egy tanya kialakítására is, ezért kimondottan befektetők, mezőgazdasági vállalkozók figyelmébe ajánlom! A környéken számos hétvégi ház található, csodálatos panorámával, a vidékre vágyók és a természet szerelmeseinek kihagyhatatlan lehetőség! A Papvölgy-dűlő Vác egyre dinamikusabban fejlődő része. A több munkalehetőséget biztosító, kulturális látnivalókkal kecsegtető városban a mindennapi élethez szükséges intézmények, iskolák, óvodák, boltok, üzletek rendelkezésre állnak, Budapesttől mindössze 40 kilométerre. A Duna-part és környező falvak páratlan élménye pedig szinte kötelező mindenki számára! Lássa meg a nagyszerű lehetőséget ITT! Irányár: 24,9 M Ft. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önöket: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása és tanácsadás - Energetikai ügyintézés - Értékmeghatározás Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Köszönöm, ha engem választ!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY