Eladó telek Tiszajenő 2049 nm
Eladó telek Tiszajenő 2049 nm
Eladó telek Tiszajenő 2049 nm
Hirdetéskód: 7978788
Referenciaszám: 43065
Frissítve: 17 napja

Tiszajenő eladó építési telek 2049 m² telekterületű: 1,5 millió Ft

1,5 millió Ft
732 Ft/m²
2049 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szolnoki  CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Tiszajenő belterületi építési telket! Az építési telek főbb jellemzői: - 2049 m2 összterület, tulajdoni lapon megnevezés:  beépítetlen terület - lakóövezetben helyezkedik el - a telek nincs bekerítve - a telken 5-7 éves diófa található - víz, villany, gáz a telek előtt - az ingatlan kövesúton közelíthető meg - élelmiszerbolt, buszmegálló, cukrászda pékség 500 méteren belül van Amennyiben a 155805548-as számúTiszajenőn   lévő építési telek, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!  /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zita CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 435 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zita CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 435 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY