Eladó telek Tárkány 1604 nm
Eladó telek Tárkány 1604 nm
Eladó telek Tárkány 1604 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7678312
Referenciaszám: T035663
Feltöltve: 16 napja

Tárkány eladó építési telek 1604 m² telekterületű: 3,8 millió Ft

3,8 millió Ft
2 369 Ft/m²
1604 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárkány község egy csendes utcájában, a labdarúgó pálya szomszédságában keresek új tulajdonost egy 1604 négyzetméteres teleknek. Nem kifüggesztés köteles, belterületi terület, mely 30 %-os beépíthetőséggel rendelkezik. A telek előtt az utcában minden közmű megtalálható. Akár befektetésnek is kiváló, hiszen méretéből adódóan akár 481 négyzetméter alapterületű ingatlan is építhető rá. Több, mint 45 méteres utcafronttal rendelkezik, és bőven 30 méter feletti mélységgel. Az ingatlanon hátsó részén egy fákkal körülölelt árok található, valamint a futballpálya felőli részén egy kisebb erdő is. A telek remek ár/érték arányú, ráadásul Tárkány községhez több város is néhány percnyi közelségre található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bátran.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Balázs Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Balázs Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY