Eladó telek Tápióbicske 2238 nm
Eladó telek Tápióbicske 2238 nm
Eladó telek Tápióbicske 2238 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7713298
Referenciaszám: T035608
Frissítve: 17 napja

Tápióbicske eladó építési telek 2238 m² telekterületű: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
3 351 Ft/m²
2238 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 084 Ft
Második évtől
29 931 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 65 km-re Tápióbicskén megvételre kínálok 2338 nm-es építési telket Övezeti besorolása: Lf/01 - Falusias lakóterület építési övezet Beépíthetőség: max. 30% Építmény magasság: min. 3,5 m, max. 5 m Zöldfelületi mutató: min. 40% Tápióbicske megközelítése: A 4-es főútról Monor–Gomba–Bénye–Káva–Pánd, a Pilis–Káva–Pánd és a Cegléd–Tápiószentmárton útvonalakon, a 31-es főútról Nagykáta vagy Tápiószecső felől közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Nagykátán található. Látnivalók: Honvédemlékmű: 1849. április 4-én Tápióbicske határában zajlott az 1848–49-es forradalom és szabadságharc egyik győztes csatája. A csata színhelyén álló, 1910-ben emelt szobor, Jankovich Gyula alkotása. Gyurgyalag-telep: A temető melletti ún. Agyigácsó-gödör meredek löszfalában nagyon gazdag gyurgyalag-telep található. A Bicskey család kúriája az egyik legrégibb nemesi kúria a megyében, 1690 körül már állt. A 19. század első felében klasszicista stílusban átépítették, eredeti stílusjegyei elvesztek. Aki maximális csendre és nyugalomra vágyik, annak tökéletes álasztás. Jöjjön el és nézze meg személyesen is. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Videón, - Online - személyes bejelentkezéssel, - Személyesen. FINANSZIROZÁS: - Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. További információért és megtekintési időpontért várom hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koós Zoltán Otthon Centrum - XI. kerület - Bercsényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koós Zoltán Otthon Centrum - XI. kerület - Bercsényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY