Eladó telek Szigetszentmiklós 416 nm
Eladó telek Szigetszentmiklós 416 nm
Eladó telek Szigetszentmiklós 416 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7884204
Referenciaszám: TK042735
Frissítve: 20 napja

Szigetszentmiklós eladó építési telek 416 m² telekterületű: 32 millió Ft

32 millió Ft
76 923 Ft/m²
416 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 224 Ft
Második évtől
127 705 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szigetszentmiklóson egy  Hangulatos Telek, Hobbi Kert!Álmodoztál már egy saját, békés kis kertecskéről a város zajától távol? Itt az ideje, hogy valóra váltsd álmaidat, és saját hobbi kertet teremts a városban!Telek méretünk tulajdoni lap szerint: Belterület, 416 m2, Kivett, beépítetlen területTeljesen körbe vagyunk kerítve, sík, rendezett, gondozott terület, nagyon jó minőségű utcafronti kerítéssel.Autó beállási lehetőség adott, egy úszókapu megkönnyíti az életünket.Könnyűszerkezetes építési mód szerint épült kis ház, beton alappal, fából, pala fedéssel.- 12 m2 az alsó szint, 2.2 méter belmagassággal rendelkezünk- Minden az egyben: Kis Konyha, Ebédlő, Nappali- Fent viszont egy fekvő galéria lett kialakítva, ott is van természetes fényforrás, szellőztetési lehetőség.Az udvar hátsó felében beton alapon épített kerti tároló, kinti wc. Mellette betonozott akna, mely zsalukőből épített ... innen üzemel a fúrt kút.Elérhető Közművek: Gáz az utcában, Csatorna nincs, Vezetékes víz az utcában (Fúrt kút, vert kútról kapjuk jelenleg a vizet),  Villany az ingatlanbanJelenleg az udvaron a gyümölcsfák mellett, rengeteg konyhanövény van termelve: paprika, paradicsom, tök, uborka, hagyma, stb.Legyen ez a hely, ahol a természet és a pihenés találkozik. Jöjjön el nézze meg velem!Amennyiben nincs meg a teljes vételár akkor sincs gond, mert független hiteltanácsadók extra költség nélkül megtalálja önnek a legmegfelelőbbet!Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY