Eladó telek Szigetszentmiklós 880 nm
Eladó telek Szigetszentmiklós 880 nm
Eladó telek Szigetszentmiklós 880 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7757981
Feltöltve: 10 hónapja

Szigetszentmiklós eladó építési telek 880 m² telekterületű: 28,6 millió Ft

28,6 millió Ft
32 500 Ft/m²
880 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 213 Ft
Második évtől
114 136 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest M0, gerincút közeli Szigetszentmiklósi. Építési telek, csendes, BKK jó közlekedés, Sport csarnok, Ovoda, Zene - Iskola, Wellness közel. - Pest Megye M0-mentén Szigetszentmiklós exkluzív városrésze szélén, Városi Sportcsarnok, Ovoda - Iskola és Művészeti, Zene iskola és az Oázis Wellnes közvetlen közelében, helyi és helyközi kékbusz járatok megállójától 2 percre, jól megközelítehető aszfaltos úton, ideális téglalap alakú, Utcafronton cca. 21M széles X 41m hosszú építési telek eladó. A közművek az ingatlan előtt, a gáz pedig az utcában. Az ingatlan sík, egyenes, szántóként volt használva, az utcafronti szélén nyárfasorral s tövében szélfogó gát a korábbi környékbeli építkezők oda hordta alapból kimarkolt benőtt földanyag alkotja, belső végén lakott ház kerítése, kétoldalt a többi ingatlanok már gazdára leltek, de még kerítetlen ingatlanok. A Tököli út Oázis wellnes után balra forduló, még aszfaltos részén, a Honfoglalás utca és a Tesco felé. Az Oázis wellnes hátsó kerítésétől a 2. Ingatlan. Ez a 7 számú ingatlan, tovább négy telekkel a 2 - es számún már folyik az építkezés.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Major Ferenc
+36 20 424 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Major Ferenc
+36 20 424 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY