Eladó telek Szentgotthárd, Szentgotthárd út 17936 nm
Eladó telek Szentgotthárd, Szentgotthárd út 17936 nm
Eladó telek Szentgotthárd, Szentgotthárd út 17936 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7524773
Referenciaszám: 11-2266
Feltöltve: 10 napja

Szentgotthárd eladó építési telek 17936 m² telekterületű: 99 millió Ft

99 millió Ft
5 520 Ft/m²
17936 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 506 Ft
Második évtől
395 086 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE! Eladásra kínálok Szentgotthárd lenyűgöző, panorámás részén egy 17 936 m2 nagyságú építési telket. Az ingatlan a Vendvidéken, az őrségi természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el, és gyönyörű kilátást biztosít a Rába völgyére, valamint Szentgotthárd városára. Látható a szentgotthárdi csata emlékére emelt, jelenleg osztrák területen fekvő kőkereszt is. A terület 6 különböző méretű telekből áll össze, kilátással az osztrák dombokra. A városközponttól 5 percre lévő, csendes, forgalommentes területen elhelyezkedő telkek mérete 2000–4000 m2 között. A tulajdoni lapokon kivett beépítetlen terület, kivett közforgalom elől elzárt magánút, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezéssel szerepelnek. Az egybefüggő terület hosszirányban ÉK-DNy fekvésű. A terület Lf- H és Lfk-Sz-4 besorolású. A vezetékes víz, csatorna, gáz és villany bevezetésre került. Beépíthetőség: 30%, megengedett építménymagasság: 4,5m. A terület nyugati végében egy 60 m2-es gazdasági épület és egy 60 m2-es felújítandó parasztház található. Az ausztriai határátkelő 10, Szlovénia pedig 15 percen belül elérhető. 20-30 km-es távolságon belül termálfürdők, illetve golfpálya is található. A kedvező fekvésű ingatlan számos lehetőséget kínál, lakóházak, esetleg lakópark kialakítására, de akár gazdálkodás céljára is. Legalább 4 komoly érdeklődő esetén a tulajdonos lehetőséget biztosít a telkenkénti eladásra! Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni, keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY