Eladó telek Szentendre 1247 nm
Eladó telek Szentendre 1247 nm
Eladó telek Szentendre 1247 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7971617
Referenciaszám: TK085849
Frissítve: 17 napja

Szentendre eladó építési telek 1247 m² telekterületű: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
44 026 Ft/m²
1247 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 653 Ft
Második évtől
219 093 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges telekre vágysz Szentendre belvárostól, az óvárostól csupán 10 percre? Szentendrén, csodálatos panorámával eladó egy 1247 négyzetméteres egyedi kialakítású telek.  Egy zsákutcában helyezkedik el, kedves szomszédok, madárcsicsergés, zöld növényzet és az egyedi panoráma igazán különlegessé teszi. Teljes nyugodtság, elszigeteltség mégis a városhoz közel. Mi más lehet fontos szempont a tökéletes otthon megépítése helyszínéhez?A telek két oldalról zárt, kerítéssel körbe kerített. Elhelyezkedése DNY irányú, mely a völgyre és a Dunára néz. A telken villany és víz és gáz található. A telek beépíthetősége 10%, valamint a talajszint alatt 15% a telek építési engedéllyel is rendelkezik. A telek alatt hatalmas garázs és akár több felszíni parkoló is kialakítható. Két szintes épület esetén elvehetetlen örök panorámát nyújt az ottlakók részére. Ki ne szeretné a reggelit egy ilyen csodás kilátást látva elfogyasztani? A telekről videó is készült: https://youtu.be/Cow-qslKWUkAjánlom mindenkinek, aki nyugodt környéken örökpanorámás házat szeretne megálmodni.Bármi kérdésed van keres bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kinga Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kinga Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY