Eladó telek Szárliget 1498 nm
Eladó telek Szárliget 1498 nm
Eladó telek Szárliget 1498 nm
Hirdetéskód: 8084703
Referenciaszám: T063170
Frissítve: 15 napja

Szárliget eladó építési telek 1498 m² telekterületű: 20 millió Ft

20 millió Ft
13 351 Ft/m²
1498 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 890 Ft
Második évtől
79 815 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszöntelek Szárliget egyik legcsodálatosabb részén! Egy fantasztikus lehetőséget kínálunk számodra, ahol megépítheted álmaid otthonát! Ez az 1498 m2-es telek a József Attila utcában eladó. Az átmenő forgalom csekély, így rendkívül csendes utcáról beszélhetünk, ezentúl lélegzetelállító panoráma nyílik a Gerecse hegységre. Ez a telek ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy csendes és biztonságos környéken élni, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi kényelmekről sem. A beépítési paramétereket tekintve, 30% beépíthető, 5m építménymagasságban, a beépítési mód pedig oldalhatáron álló. Víz, villany, csatorna a telken belül, míg gáz az utcában elérhető. A telek utcafronti szélessége 18 méter. Telekom optikai kábel elérhető az utcában. A legközelebbi buszmegálló, csakúgy a vasútállomás is percek alatt elérhető gyalogosan. Ha megvalósítanád az álmaidat ezen a varázslatos hangulatú telken, hívj még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
garázs
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markotics Bence Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markotics Bence Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY