Eladó telek Salgótarján 839 nm
Eladó telek Salgótarján 839 nm
Eladó telek Salgótarján 839 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8062768
Referenciaszám: 038277
Frissítve: 16 napja

Salgótarján eladó építési telek 839 m² telekterületű: 4,2 millió Ft

4,2 millió Ft
5 006 Ft/m²
839 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Salgótarjánban (Zagyvapálfalva), a Nagymező út végén, 839 nm-es, tehermentes, azonnal birtokba vehető építési telek eladó! Az ingatlan a város kedvelt kertvárosi részén, autóval jól megközelíthető helyen található. A villany és a csatorna közművesítésre került. A víz és gáz közműre való csatlakozás lehetséges. Az ingatlan, adottságaiból adódóan, családi ház építésére, esetleg vállalkozásra, telephelyként történő hasznosításra maximálisan alkalmas. A telket jelenleg hétvégi kikapcsolódásra használja a tulajdonos, területén fedett, könnyűszerkezetes épület, pince és néhány gyümölcsfa található. Belváros, TESCO, LIDL, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár 5 perc alatt autóval elérhető. Buszmegálló 100 méterre található.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY