Eladó telek Rád, Kossuth Lajos utca 847 nm
Eladó telek Rád, Kossuth Lajos utca 847 nm
Eladó telek Rád, Kossuth Lajos utca 847 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7781628
Frissítve: 12 napja

Rád eladó építési telek 847 m² telekterületű: 7 millió Ft

7 millió Ft
8 264 Ft/m²
847 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 612 Ft
Második évtől
27 935 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Váctól mintegy 10 kilométerre fekvő Rádon eladó egy 847 négyzetméteres építési telek 25%-os beépíthetőséggel. A telekre önálló családi ház és ikerház egyaránt építhető, a bejárata és az utcafront között szintkülönbség van, így bejáratot földmunkával kell kialakítani a telekre. Az összes közmű, villany, víz, csatorna és gáz az utcában található. Telek jellemzői: Besorolás: Lkk (kertvárosias lakóövezet) Beépíthetőség: 25% Beépítési mód: Oldalhatáron álló Zöldfelület legkisebb mértéke: 30% Legnagyobb épületmagasság: 6 m Vételára: 7.000.000 Ft. Az elmúlt években a község népszerűségéből adódóan, melyet Vác közelsége biztosít jól kiépült, így mindent megtalálunk mely a mindennapi élethez szükséges (polgármesteri hivatal, óvoda, általános iskola, játszótér, nagyobb élelmiszerüzlet, zöldség és virágboltok, pékség, posta, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár). A tömegközlekedés is jól megoldott, sűrű autóbuszjáratokkal Vác, valamint közvetlen járatokkal Budapest irányába. Autóval Budapest 30 perc alatt elérhető. A közbiztonsága kiváló, polgárőrség is működik az itt élők nyugalmának és biztonságának megóvása érdekében.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY