Eladó telek Petrikeresztúr 2215 nm
Eladó telek Petrikeresztúr 2215 nm
Eladó telek Petrikeresztúr 2215 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8089776
Referenciaszám: TK081803
Feltöltve: 12 napja

Petrikeresztúr eladó építési telek 2215 m² telekterületű: 2,6 millió Ft

2,6 millió Ft
1 174 Ft/m²
2215 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó csodálatos zártkerti ingatlanunk, egy kis házzal együtt, Petrikeresztúr, Patóhegyi részén.Az ingatlan ára 2 600 000 HUF. A telek művelési ágból ki van vonva, így tökéletes választás lehet azok számára, akik a zöldövezeti nyugalmat keresik, de mégis közel szeretnének lenni a városi infrastruktúrához. A terület Zala megyében, a festői Petrikeresztúron található, ahol az utcából a villany beköthető, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia az alapvető kényelmi szolgáltatások hiánya miatt.A kicsi ház ideális lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt helyet keresnek pihenésre, kikapcsolódásra vagy akár egy kisebb műhelynek, mivel a környezet és a helyszín remek alkotói munkák inspirálására. Az ingatlan tökéletes választás lehet mezőgazdasági tevékenység folytatására vagy csupán egy pihenőkert kialakítására is, ahol a város zajától távol élvezheti a természet nyugalmát.Petrikeresztúr békés, zöldövezeti charme-ja tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik a nyugalom szigetét keresik. A környezet természeti szépsége, a tiszta levegő, és a barátságos közösség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár hosszú távra, akár csak a hétvégékre keresett menedéket találjon itt. Keressen minket bizalommal, és tegyen szert ezen különleges ajánlatra, mely a csend és a természet harmóniáját kínálja. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokolhassa ezt a festői szépségű területet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY