Eladó telek Pécs, Ürög 957 nm
Eladó telek Pécs, Ürög 957 nm
Eladó telek Pécs, Ürög 957 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8065425
Referenciaszám: HK-4617760-4617760
Frissítve: ma

Pécs eladó építési telek 957 m² telekterületű: 17,99 millió Ft

17,99 millió Ft
18 798 Ft/m²
957 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 972 Ft
Második évtől
71 794 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécsett az ürögi városrészen 957 m2-es szép fekvésű telek várja új tulajdonosát. A telek két utca felől is megközelíthető. A jelenlegi bejárata egy átmenő forgalomtól mentes zsákutcából nyílik. A telek gyümölcsfákban gazdag, körbe van kerítve, lejtése változó, néhol meredek. Kertvárosias lakóterület (Lke) építési övezetbe tartozik, melyet többek közt 15% beépíthetőség, 5 méter maximális épületmagasság és esetünkben Bf 210m feletti területekre vonatkozó sajátos előírás jellemez. A kétszintes gazdasági épület kb. 50 m2 hasznos alapterületű. Az alsó szinten egy nagyobb szoba, tároló, illemhely és boltíves pince található. A kívülről megközelíthető emeleti szinten egy lambériázott tetőtéri szoba van. Az ehhez a szinthez tartozó nyitott teraszról csodás kilátás nyílik a Mecsek lankáira. A telek ellenkező, magasabbik végéből még szebb a kilátás. Közművek: villamos árammal ellátott, a gáz telken belül található. Pillanatnyilag a víz ciszternából jön, a szennyvízelvezetés nem megoldott. Ivóvíz érdekében javaslom a kútfúrást, szennyvízelvezetés céljából pedig emésztőgödör kialakítását. Ajánlom mindazoknak, akik a Mecsek lankáin csendes, nyugodt, természet közeli környezetre vágynak. Várom szíves érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
csendes
panoráma
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY