Eladó telek Pécs, Tettye 1582 nm
Eladó telek Pécs, Tettye 1582 nm
Eladó telek Pécs, Tettye 1582 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7277236
Referenciaszám: M213999
Feltöltve: 18 napja

Pécs eladó építési telek 1582 m² telekterületű: 18,8 millió Ft

18,8 millió Ft
11 884 Ft/m²
1582 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 357 Ft
Második évtől
75 026 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy gyönyörű, 180 fokos panorámával rendelkező 1582 m2-es összközműves építési telket, a Tettyei városrész felett. A területen minden közmű a telken belül található. A telek két utcáról is megközelíthető, a Tettye felől végig aszfaltos úton, mindkét utcánál széles utcafronttal. A telek közepesen lejtős, ahol korábban már elkezdték a tereprendezés, lépcsőzetes szintek kialakítását, valamint a felső utcánál a támfalazást, ahol kocsibeállásra is van lehetőség. A telek LK410721 besorolású, 15 %- ban beépíthető. Kiváló adottságú telek, csendes, nyugodt zöldövezetben, a környéken többnyire új építésű családi házakkal. Amennyiben egy természetközeli, csodás panorámával rendelkező helyen képzeli el felépíteni otthonát, ugyanakkor közel a belvároshoz, akkor ne keressen tovább, jöjjön, tekintse meg Pécs egyik legszebb, még gazdára váró telkét. Az ingatlan megvásárlásához az OTP Bank kedvező kamatozású kölcsönt biztosit, valamint igény szerint Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) , és Babaváró kölcsön intézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Zoltán Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 592 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Zoltán Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 592 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY