Eladó telek Pánd, Kossuth Lajos utca 652 nm
Eladó telek Pánd, Kossuth Lajos utca 652 nm
Eladó telek Pánd, Kossuth Lajos utca 652 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7851615
Referenciaszám: TK081357
Frissítve: 16 napja

Pánd eladó építési telek 652 m² telekterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
17 638 Ft/m²
652 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 862 Ft
Második évtől
45 894 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PÁNDON Panorámás Telek ELADÓ!Képzeljen csak el egy telket, ahol minden reggel felébredve a Tápióság lenyűgöző tájait csodálhatja, és a természet nyugtató csendjét élvezheti. Most ez a lehetőség Öné lehet!A kínált telek páratlan fejlesztési lehetőségeket rejt magában, és terveit csak a képzelete szabhatja meg. Ráadásul már egy 170 négyzetméteres betonalap is készen áll a területen, és a telekhez vezető víz-, villany-, gáz- és csatornaellátás is rendelkezésre áll, így az építkezés könnyedén megvalósítható.A környék barátságos és nyugodt, tökéletes választás családok vagy azok számára, akik igazán kikapcsolódni szeretnének a természet lágy ölén. A lenyűgöző kilátás és a csend garantáltan minden nap kényelmes és nyugodt környezetet biztosít Önnek és családjának.Ne habozzon, ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik saját álomotthonukat szeretnék megépíteni egy lenyűgöző természeti környezetben. És hogy még könnyebb legyen az indulás, a tulajdonos még a terveket is átadja Önnek, díjmentesen!Az elhelyezkedés kiváló, könnyen megközelíthető, és az építkezéshez már minden előkészület megtörtént. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hívjon most, és nézzük meg együtt! Az ingatlan bármely napon megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majzikné Tóth Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 927 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majzikné Tóth Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 927 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY