Eladó telek Ózd 1665 nm
Eladó telek Ózd 1665 nm
Eladó telek Ózd 1665 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 6375506
Referenciaszám: TK473387
Feltöltve: 16 napja

Ózd eladó építési telek 1665 m² telekterületű: 7 millió Ft

7 millió Ft
4 204 Ft/m²
1665 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 612 Ft
Második évtől
27 935 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka Lehetőség: 1665 m2-es Saroktelek Ózdon, Búzásvölgy utcánál!Ingatlan részletei:Elhelyezkedés: Ózd, Búzásvölgy utcaTerület: 1665 m2Övezeti besorolás: LKe-SZ-1 (lakókert- és szabadidős övezet), 30%-os beépíthetőséggelKözművek: víz, villany, gáz vanA telek jellemzői:Ez a saroktelek kivételes lehetőséget kínál az ingatlanfejlesztők és építkezők számára. Az 1665 m2-es terület lehetővé teszi egy vagy akár több lakóépület megvalósítását is, kihasználva a kedvező 30%-os beépíthetőséget.Elhelyezkedés és potenciál:A telek kiváló helyen található Ózd egyik meghatározó részén, a Búzásvölgy utcánál. Az övezeti besorolás és az összközműves ellátottság ideális feltételeket teremtenek a terület fejlesztéséhez, legyen szó egyedi családi házról vagy akár több lakásos projekt megvalósításáról.Lépjen velünk kapcsolatba.Ha felkeltettük érdeklődését ezen a kivételes saroktelken, hívjon bátran az alábbi elérhetőségeken:Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazok számára, akik ingatlanfejlesztésben gondolkodnak vagy egy különleges otthon létrehozását tervezik. Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fülkornné Cséri Katalin Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 232 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fülkornné Cséri Katalin Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 232 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY