Eladó telek Nyíregyháza 3990 nm
Eladó telek Nyíregyháza 3990 nm
Eladó telek Nyíregyháza 3990 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7929134
Referenciaszám: 104081
Frissítve: 17 napja

Nyíregyháza eladó építési telek 3990 m² telekterületű: 26 millió Ft

26 millió Ft
6 516 Ft/m²
3990 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 557 Ft
Második évtől
103 760 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a Kállói út közelében egy 3.990 m2-es, elnyújtott L alakú építési telek felépítményekkel együtt eladó! Jellemzők: - a körbe kerített és benapozott ingatlan az Orosi út és Kállói út közötti dinamikusan fejlődő kertvárosi részen található (Gombódás utca) - a tulajdonlapon szereplő megnevezése: zártkerti művelés alól kivett terület - a telek paraméterei: az építési szabályzat szerinti besorolása: Lke zóna (kertvárosias lakóterület), nagysága 3.990 m2, két utca határolja, így két nagyméretű kapuval rendelkezik, utcafronti szélessége 19 m, beépíthetősége 30%, engedélyezett épületszint magassága 4,5 – 6,5 m között, legkisebb zöldfelület 50 %, megosztható a telek, oldalhatáros beépítési mód, két lakóingatlan is felépíthető - a közműellátottság: az elektromos áram és a hálózati víz rendelkezésre áll, a hálózati gázbekötés a telken belül + egy fúratott kút is biztosított - az ingatlanon két felépítmény található: tároló 1: 160 m2-es nagyság, beton aljzat, betonit falazat, hullámpalás héjazat, fagerendás szerkezet, világítás bekötve, egy kb. 15 m2-es, leválasztott, hőszigetelt és hidegburkolattal ellátott helyiséget is tartalmaz, nagy bejárati nyílás (munkagépek elhelyezésre, közlekedése lehetséges) tároló 2: 36 m2-es nagyság, beton aljzat, hullámlemez falazat és héjazat, fagerendás szerkezet - a telek egy részén gyümölcsös ültetvény található (40 fajta növény) - az ingatlan megközelíthetősége kedvező, az útfelszín gondozott (részben aszfaltozott, részben kavicsos) - a hirdetett ingatlan előnyei: átlagon felüli területnagyság, nyugalmat biztosító környezet, megoszthatóság, jó megközelíthetőség, értékálló befektetés - az ingatlan per-, teher- és igénymentes - a birtokba adás nagyon rövid határidővel lehetséges - az ár alkuképes!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Béla DebOtthon Ingatlan- és Albérletközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Béla DebOtthon Ingatlan- és Albérletközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY