Eladó telek Nagykovácsi 669 nm
Eladó telek Nagykovácsi 669 nm
Eladó telek Nagykovácsi 669 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8002296
Feltöltve: 1 hónapja

Nagykovácsi eladó építési telek 669 m² telekterületű: 60 millió Ft

60 millió Ft
89 686 Ft/m²
669 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 670 Ft
Második évtől
239 446 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsiban a Zsíros hegyen eladó egy sík terepen elhelyezkedő telek, felújítandó vagy bontandó kis hétvégi házzal. a telek környezetében minden ingatlan lakott. Az ingatlan környéke csendes, légvonalban az erdőtől 50 méterre helyezkedik el. Nagykovácsi Linum bevásárlóközponttól 2 km-re található, ahol többek között bölcsőde, óvoda és gyermekorvosi rendelő is van, az általános iskola pedig további 3 perc (300 méter) sétával elérhető. A telek derékszögű háromszög alakú, de méretinél fogva nagyobb méretű ház építésére is alkalmas. a telken jelenleg van egy régi építésű ház, ami ideiglenes lakhatást biztosíthat, például egy építkezés idejére. A telek adatai: - Területe 669 nm. - Belterületbe vont. - Összközműves: víz, csatorna, villany a lakóházban, gáz a telken belül. - a telek kerítéssel körbekerített. - a talaj füves, a kerítések mellett telepített bokrok vannak, valamint több nagyobb méretű fa és néhány gyümölcsfa. A telken lévő hétvégi ház 1979-ben épült. A hétvégi ház adatai: - Kétszintes. - Alapterülete 36 nm, a tetőtér pedig 20 nm. Ezen kívül a bejárat előtt üvegveranda is található. - Legnagyobb épületmagasság: 7,7 m. - Fafűtéses, kéménnyel rendelkezik. - Melegvíz villanybojlerrel, mosógép csatlakoztatható. - Az alsó szinten van egy részben felszerelt konyha, nappali, zuhanyzó + wc és egy kisebb tároló, a tetőtér pedig egy légterű. Az épület mögött nagyobb méretű, akár garázsnak is használható tároló található, amiben egy kb. 12 Köbméteres ciszterna van. A telek és ingatlan per és tehermentes, egyetlen tulajdonos által eladásra kínálva. Ingatlanközvetítők kérem, ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gergely István
+36 30 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gergely István
+36 30 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY