Eladó telek Nagykovácsi, Nagykovácsi út 1674 nm
Eladó telek Nagykovácsi, Nagykovácsi út 1674 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7107918
Referenciaszám: T031793
Feltöltve: 17 napja

Nagykovácsi eladó építési telek 1674 m² telekterületű: 19,88 millió Ft

19,88 millió Ft
11 873 Ft/m²
1674 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 522 Ft
Második évtől
79 317 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest és Nagykovácsi határában, de területileg Nagykovácsihoz tartozó, az Amerikai Iskolától Budapest felé található, befektetésre is kiválóan alkalmas terület eladó. A Nagykovácsi út felől díszfasorral, oldalról egy mellékúttal határolt. Panorámás, enyhén lejtős, gyönyörű terület, minden infrastruktúra (gáz, víz, villany és csatorna) a telek mellett levő főút szélén található. A telekre lakóingatlan nem építhető! A jelenlegi besorolás "általános mezőgazdasági terület beépíthető övezete" un. Ká-2 övezetre történő átsorolása megoldható a képviselő testület támogatásával, ha a vevő konkrétan valamilyen projektet szeretne. Jelenlegi tulajdonos egy szolgáltató-, raktár-, irodaközpontot álmodott oda, csak anyagi okok miatt a project végül meghiúsult. A helyi építési szabályzatban leírtak alapján a területen sport, oktatási, egészségügyi, szociális, turisztikai szolgáltatások működhetnek, az előírt paraméterek megtartása mellett óriási beépítési lehetőséggel. ***** Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Krisztina Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Krisztina Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY