Eladó telek Nagykőrös, Központ közelében 1260 nm
Eladó telek Nagykőrös, Központ közelében 1260 nm
Eladó telek Nagykőrös, Központ közelében 1260 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7934857
Referenciaszám: M262649
Frissítve: 16 napja

Nagykőrös eladó építési telek 1260 m² telekterületű: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
14 683 Ft/m²
1260 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 473 Ft
Második évtől
73 829 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Nagykőrösön 1260 m2 alapterületű, körbekerített építési telek eladó. ? csendes, nyugodt környezetben a központhoz közel ? beépíthetősége 35%, megengedett legnagyobb építési magasság 4,5 méter, beépítési mód: oldalhatáron álló ? villamos áram, víz- és csatornabekötés a telken belül, hálózati gáz az utcában A terület a városközpont szélén található, ezért 500 méteren belül szinte minden szolgáltató elérhető. A környéken sok újépítésű családi ház található. A település Ceglédtől 15 km, Kecskeméttől 20 km, Budapesttől 90 km távolságra található. Vonatközlekedés (Budapest-Cegléd-Kecskemét-Szeged vonalon) és helyközi autóbuszjáratok (több irányba) rendelkezésre állnak. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY