Eladó telek Mezőtúr, Kodály Zoltán 6070 nm
Eladó telek Mezőtúr, Kodály Zoltán 6070 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7961161
Referenciaszám: 685100059
Frissítve: 16 napja

Mezőtúr eladó építési telek 6070 m² telekterületű: 4 millió Ft

4 millió Ft
659 Ft/m²
6070 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőtúr eladó építési telek. Az ingatlan Mezőtúr Kodály Zoltán utcában található, 6070 nm alapterületű. A helyi építési szabályzat szerint  Lk-2 kertvárosias lakóterület övezeti besorolású. A kertvárosias lakóterület építési övezet elsősorban lakó rendeltetésű épület elhelyezésére szolgál. Elhelyezhető épület a lakórendeltetésen túl:   a) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató   b) hitéleti, nevelési, egészségügyi, szociális   c) kultúrális   d) legfeljebb 4 szobával rendelkező szállás jellegű   e) sport rendeltetést is tartalmazhat. Részletes tájékoztató az övezeti besorolásról a https://mezotur.hu/helyi-epitesi-szabalyzat/  weboldalon olvasható. A telek környezetében mezőgazdasági terület, üres beépíthető telkek, lakóépületek találhatók. Az eladó telek Mezőtúr városközpontjától kb. 3 km-re található, jól megközelíthető helyen. Tehermentes ingatlan, a vételár kiegyenlítése után azonnal birtokba vehető.    

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Perge Mihály IKOM Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Perge Mihály IKOM Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY