Eladó telek Marcali 838 nm
Eladó telek Marcali 838 nm
Eladó telek Marcali 838 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7723951
Referenciaszám: T035953
Frissítve: 16 napja

Marcali eladó építési telek 838 m² telekterületű: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
16 587 Ft/m²
838 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 929 Ft
Második évtől
55 472 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATONT DÉLI PARTJÁTÓL 13 KILOMÉTERRE TALÁLHATÓ MARCALIBAN KÍNÁLUNK ÖSSZKÖZMŰVES, LAKÓÖVEZETI ÉPÍTÉSI TELKET ÉPÜLETALAPPAL, TERVRAJZZAL, GARÁZZSAL ELADÁSRA. ÉPÍTKEZNI SZERETNE? AZ ALAPOK MÁR MEGVANNAK HOZZÁ.... CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ!!! Marcali északi részén, új építésű városrészében, frekventált utcában található a szépen gondozott terület. Az utcában jelenleg is több építkezés van folyamatban. a telek főbb adatai: - lakóövezet _ Lke-2 építési övezet - 30%-os beépíthetőség ( családi ház, ikerház, társasház max. 4 lakásig) - jól megközelíthetőség - csendes, átmenő forgalomtól mentes utca - 838 nm nagyságú füvesített terület - 3 oldalról körbe kerítve - összközműves ( víz, csatorna, gáz, villany telken belül) - jelenleg egy 117 nm beton alap lakóépület + 34nm fedett terasz alap és egy 51 nm nagyságú könnyűszerkezetes garázs található rajta - a meglévő látványtervek alapján egy kényelmes, minden igényt kielégítő otthonná / nyaralóvá válhat - tervek szerint 4 szoba, 2 fürdőszoba - a tervdokumentáció megegyezés tárgyát képezi - az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető Megtekintése előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Marcali egy dinamikusan fejlődő kisváros, a Balatontól 13 kilométerre délre, a 68-as főút mentén. Az M7-es autópályától könnyen megközelíthető. Kerékpárút köti össze a Balaton-parttal (kiépítése folyamatban), gyógyfürdővel és stranddal is rendelkezik.Számtalan bevásárlási lehetőség (LIDL, ALDI, TESCO, Spar, Penny), kórház, háziorvosi szolgálat, bankok, közintézmények, alap- és középfokú iskolák, óvodák, bölcsőde, több park, éttermek, cukrászdák, üzletek, teljesen megújult városközpont biztosítja a lakosok kényelmét. A város a Dél-balatoni borút részeként kiváló szőlő- és gyümölcstermesztő területtel is rendelkezik. A legközelebbi nagyobb városok Fonyód, Keszthely, Hévíz, Zalakaros 25 kilométeren belül elérhetők. Az ingatlannal kapcsolatos adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY