Eladó telek Marcalgergelyi, Falu közepe 5654 nm
Eladó telek Marcalgergelyi, Falu közepe 5654 nm
Eladó telek Marcalgergelyi, Falu közepe 5654 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7799655
Referenciaszám: M248062
Frissítve: 20 napja

Marcalgergelyi eladó építési telek 5654 m² telekterületű: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
443 Ft/m²
5654 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Veszprém vármegyében, Marcalgergelyi településen, 5654 m2-es építési telket, fás nyugodt környezetben. A község Pápától 15 km-re, Győrtől 75 km-re fekszik, tömegközlekedéssel és személygépkocsival Győr, Pápa könnyen elérhető. A település kirándulni és pihenni vágyók számára egyaránt közkedvelt, itt található a Joó-tó, Rönk-, Vendég- és Apartmanház. A faluban van óvoda és alapvető szolgáltatások. A legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség Vinár vasútállomás, mintegy 1,5 km-re található. A telek a falu egy csendes, nyugodt utcájában helyezkedik el. Egy téglalap alakú telekről van szó, amely aszfaltos úton nagyon jól megközelíthető, beépíthetősége remek, jelenleg akácfával telepített. A szükséges közművek, telekhatáron rendelkezésre állnak. Lejtése nincs a teleknek, így kiváló adottságokkal bír. Amennyiben csendes, nyugodt, természetközeli helyen szeretne építkezni, vagy akár befektetésen gondolkodik, megfelelő választás! Új építésű CSOK, hitelügyintézés irodánkon keresztül megoldható! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette ez a remek telek a figyelmét, várom érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY