Eladó telek Leányfalu 1020 nm
Eladó telek Leányfalu 1020 nm
Eladó telek Leányfalu 1020 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7664237
Feltöltve: 1 éve

Leányfalu eladó építési telek 1020 m² telekterületű: 36 millió Ft

36 millió Ft
35 294 Ft/m²
1020 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 002 Ft
Második évtől
143 668 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tehermentes, del-keleti fekvésű, körbekerített 1020 négyzetméteres telek eladó. A telek a festői szépségű Leányfalu hegyfelöli oldalán, gyönyörű, elvehetetlen panorámával egy csendes zsákutcában, a 11-es főút zajától távol a Duna-Ipoly nemzeti park közvetlen szomszédságában fekszik. A környező telkeken és utcákban csendes szomszédok és rendezett házak vannak. A telken 2016-ig egy könnyűszerkezetes lakóház állt, a támfalazás és az alap tökéletes állapotban megmaradt, könnyen és azonnal ráépíthető. Emésztő és ciszterna is található a telken teljes műszaki leírással. A kövezett kocsilehajtó fűthető, szintén jó állapotban van. Víz és villany a telken belül, gáz az utcában. A csatornázás a környező utcákban már megtörtént. Építési övezet LKE-Ü2 15% beépíthetőséggel, építménymagasság 4.5 méter. Leányfalu jól kiépített központjában az élelmiszerüzleteken kívül minőségi helyi pékség, posta, benzinkút, építőipari szakboltok, fodrász és szépségszalon is rendelkezésre áll. A környéken adott a rengeteg túrázási lehetőség, ezenkívül Leányfalun egy gyönyörű strand és egy télen-nyáron nyitva tartó termálfürdő es SPA is található. A Duna mellett pedig egy jól kiépített kerékpárút a 4 km-re lévő Szentendréig vezet, ahonnan vasúttal a főváros is könnyen és gyorsan megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 720 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 720 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY