Eladó telek Kiskorpád 1942 nm
Eladó telek Kiskorpád 1942 nm
Eladó telek Kiskorpád 1942 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8027704
Referenciaszám: M271702
Frissítve: 18 napja

Kiskorpád eladó építési telek 1942 m² telekterületű: 1,75 millió Ft

1,75 millió Ft
902 Ft/m²
1942 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiskorpád településen építési telek eladó! A község Kaposvártól 15 km távolságra helyezkedik el , nagyon jó busz és vonat közlekedéssel is megközelíthető. Minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A telek a 61-es Fő úton található. A telek egy része be van kerítve. A helyi építési szabályok szerint 30%-ban beépíthető ( maximum 400m2 ) a ( Lf 1 lakóterületre vonatkozó szabályozás ) 4,5m magasságú, épület, lakóház építhető , oldalhatárra. A zöld területre minimum 40% részt kell hagyni. A telken belül van víz , 1 db vízórával. Villany, gáz a telekhatáron. Szennyvíz hálózat nincs a településen, minden háznál szennyvíz tartályba ürül a lakóház szennyvize. ( Önkormányzatnál a részletek megbeszélhetők, tartály kihelyezés lehetséges. ) A telek szép, egyenes néhány termő gyümölcsfa található rajta. Utcáról megközelíthető, bejárati híd kiépítve. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező építési telek, kérem az adott telefonszámon hívjon, készséggel állok rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont ajánlásával. Építkezéshez szükséges hitelre lenne szüksége, az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, ingyenes , szakszerű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY