Eladó telek Keszthely, Frekventált helyen 6814 nm
Eladó telek Keszthely, Frekventált helyen 6814 nm
Eladó telek Keszthely, Frekventált helyen 6814 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7931362
Frissítve: 4 hónapja

Keszthely eladó építési telek 6814 m² telekterületű: 180 millió Ft

180 millió Ft
26 416 Ft/m²
6814 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 530 010 Ft
Második évtől
718 338 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
JÓ ÁRON, JÓ HELYEN lévő építési telek eladó Keszthely Kertvárosában! A Balaton és Európa legnagyobb Gyógyvizes aktív termáltava (Hévíz-tó) között, szép, zöld környezetben, minden évszakban könnyen megközelíthető aszfaltos útról, belterületi lakóövezetben! Befektetők, új otthont építők figyelem! Családi házak, ikerházak, sorházak, lakások valamint az Lke-7 jelű építési övezetben elhelyezhető a lakó rendeltetésen túl a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, sport rendeltetést tartalmazó épület!!! A korábban elkészített projektervek rendelkezésre állnak, amelyekben ikerházak megépítése volt az elképzelés! Természetesen egyéni elképzeléseket is megtudunk valósítani! Közművek bevezetése folyamatban a gáz kivételével! 25% a beépíthetőség! Az 6814 m2-es telek panorámás zöld környezetben található, könnyen megközelíthető személygépjárművel, akár tömegközlekedéssel (buszmegálló pár méterre található)! Környezetében bevásárlási lehetőségek, éttermek! Hévízi tófürdő, valamint a Balatonpart kb. 4km. A telkek két utcáról is megközelíthetőek a Hévízi útról illetve a Tomaji sorról! Jelenleg több hrsz-on van a terület! Ezt nem érdemes kihagyni! Ha kisebb vagy nagyobb telekre lenne szüksége a szomszédos telkek közül is választhat különböző paraméterekben! Bővebb információkkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY