Eladó telek Kehidakustány 1534 nm
Eladó telek Kehidakustány 1534 nm
Eladó telek Kehidakustány 1534 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939577
Referenciaszám: T037441
Frissítve: 16 napja

Kehidakustány eladó építési telek 1534 m² telekterületű: 8,3 millió Ft

8,3 millió Ft
5 411 Ft/m²
1534 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 439 Ft
Második évtől
33 123 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőtől alig 2 km-re, Kehidakustány településen, a Zala folyó völgyében kínálom megvételre ezt az 1 534 nm nagyságú, rendezett, belterületi sík építési telket. Tökéletes építkezési helyszín lehet egy Család számára, hisz a környék turisztikai látnivalói (Zalacsány, Hévíz, Szajki-tavak, Sümeg, BALATON) mind 15-20 percen belül elérhetőek. A beépíthetőség 30 %, a víz-, villany (3 fázis) -, csatorna-, gázközmű mind telken belül található, és még egy ásott kút is fellelhető! Beépítési mód: oldalhatáron álló. Lakóépület és melléképület is állt valamikor az ingatlanon, mely az ingatlannyilvántartásban jelenleg is szerepel, telekkönyvi besorolása: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület. Kehidakustánynak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 15 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 19 km-re, Sümegtől 27 km-re, Zalaszentgrót városától 13 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 33 km-re található. A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot! Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY