Eladó telek Jásztelek 2816 nm
Eladó telek Jásztelek 2816 nm
Eladó telek Jásztelek 2816 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7764930
Referenciaszám: 40868
Frissítve: 16 napja

Jásztelek eladó építési telek 2816 m² telekterületű: 3,49 millió Ft

3,49 millió Ft
1 239 Ft/m²
2816 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A jászberényi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Jásztelken egy 2816 m2-es építési telket. - telek mérete: 2816 m2, - Jásztelek csendes környezetében található, - villany, víz, gáz, csatorna hálózat az utcában, telek előtt, - orvosi rendelő, gyógyszertár, hivatalos intézmény, boltok, iskola, óvoda, piac,  500 méteren belül megtalálható, Amennyiben az 182100154-es számú eladó jásztelki építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY