Eladó telek Hegyeshalom 1126 nm
Eladó telek Hegyeshalom 1126 nm
Eladó telek Hegyeshalom 1126 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7886738
Referenciaszám: MB23-95,96,97
Frissítve: 4 hónapja

Hegyeshalom eladó építési telek 1126 m² telekterületű: 11,55 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
11,89 millió Ft
10 557 Ft/m²
30 400 EUR
27 EUR/m²
1126 m²
Telek
Hegyeshalom-Irénmajor területén kínálunk eladásra építési telkeket! A terület Csemetanya néven is ismert, igazi határ menti terület ahol több, kisebb-nagyobb családi ház is épült az elmúlt években. Több telek elérhető: 1803 m2, 1126 m2, 1130 m2. A telkek beépítetlen belterületi besorolásban vannak, családi ház, ikerház építésére alkalmasak. A telkek falusias lakóövezetbe tartoznak, beépíthetőség: 30%, épületmagasság 4.5m, szabadon álló elhelyezéssel. A település csendes, nyugodt, forgalomtól mentes területen, de közvetlenül Ausztria határa mellett található. A Szlovák határátkelő is néhány kilométerre elérhető. Helyközi buszjárat is közlekedik. A közművek közül a villany- és a vízvezeték a telkek előtt vagy onnan néhány méterre elérhető. Szennyvíz elhelyezésre engedélyezett biológiai lebontású tároló is használható. Az elmúlt években több nagy családi ház is épült ezen a településen főleg külföldi tulajdonosok jóvoltából. A jövőben is további bővülés, fejlődés várható. A területek ára euróban van meghatározva: 27 Euró/m2! Kiválóan alkalmas akár építkezésre, akár befektetésnek közvetlenül a nyugat kapujában! További lakó- és kereskedelmi ingatlanokért tekintse meg weboldalunkat! MEGBIZHATÓ INGATLAN - INGATLAN AZ ÉLET ÉS A MUNKA ÉRDEKÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 407 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 407 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY