Eladó telek Hatvan 1826 nm
Eladó telek Hatvan 1826 nm
Eladó telek Hatvan 1826 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7846641
Referenciaszám: 161_kri
Frissítve: 16 napja

Hatvan eladó építési telek 1826 m² telekterületű: 4,2 millió Ft

4,2 millió Ft
2 300 Ft/m²
1826 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HEVES megyében, Hatvanban, a Sóderos tó közelében 1826 nm-es telek eladó! A hatvani Sóderos tó országosan is népszerű a sporthorgászok körében, itt kínálunk megvételre a tótól 200 m távolságra 1826 nm-es telket a Tavasz utcában. Az ingatlan külterületi besorolású, azonban nem kell kifüggeszteni, kifizetést követően birtokba vehető! A terület lejtős, domboldali, körbekerített, 20%-ban beépíthető, egyetlen szomszédja van. A telekhez készült látványterv komplett építési tervhez tartozik, igény szerint a dokumentáció adásvételt követően átadásra kerülhet, hozzá kapcsolódóan még nincs engedélyeztetés. Közművekből csak villany elérhető, villanyoszlop található a telek sarkán, könnyen bevezethető. A víz kútfúrással kivitelezhető, szennyvizet tartállyal vagy házi tisztítóval lehet megoldani. A telek kiváló választás családi ház vagy nyaraló építésére is, mivel életvitelszerűen egyre többen laknak a tó környékén. Állattartók, gazdálkodók számára is alkalmas az ingatlan. A tulajdonos az adásvételkor vállalja az ingatlan rendbe tételét!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY