Eladó telek Gyömrő 580 nm
Eladó telek Gyömrő 580 nm
Eladó telek Gyömrő 580 nm
Hirdetéskód: 8017775
Referenciaszám: T037852
Frissítve: 18 napja

Gyömrő eladó építési telek 580 m² telekterületű: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
55 000 Ft/m²
580 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 930 Ft
Második évtől
127 306 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Közvetlenül a Tófürdőnél Gyömrő központjában, mégis csendes, zöld környezetben a város egyik legkedveltebb részen, közvetlenül a Tófürdőnél (melyhez a teleknek közvetlen lejárata van) kínálunk megvételre egy 1185 nm osztatlan közös tulajdonú telek első felét az utcafrontról közös behajtóval, a terület többi része saját tulajdonú, amin kialakítható akár különálló 2-3 férőhelyes parkoló, a terület többi része pedig érvényesített, engedélyezett tervrajz alapján beépíthető. A telek az új energetikai szabályoknak megfelelő tervrajzzal együtt kerül eladásra, mely később igény szerint módosítható. Az utcafronti telken belül van a víz,áram és csatorna is.Az alap már elkészűlt.A látványtervek és az építési engedély adott.,Lke--2 besorolású, 30%-ig beépíthető ( kb: 600 nm-es az építési telek). A telek hátsó részen egy másik családi ház is megépül majd,azonban ezek semmi módon nem kapcsolódnak majd egymáshoz. Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden megtalálható néhány utcán belül (egészségház, iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt, pékség, hentes, stb. ) . A szomszédban van egy park, játszótér, illetve a közkedvelt gyömrői Tófürdő, valamint a hórgásztó. A telek adottságai igazi kuriózumnak számítanak,a környéken szinte egyetlen építési telek sincs az pedig, hogy közvetlen kijárata van a tófürdőre igazán értékessé teszi. Autóval (M4, 31-s ut), vonattal( Keleti pályaudvar )és volánbusszal (Örsvezér tér ill. KÖKI terminálról )is csupán 30 perc alatt elérhető a város. További kérdésekkel keressen bátran Lukácsné Enikő 06-70/454-2184 Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Jánosi Enikő Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Jánosi Enikő Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY