Eladó telek Göd, Árokparti fasor 1192 nm
Eladó telek Göd, Árokparti fasor 1192 nm
Eladó telek Göd, Árokparti fasor 1192 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7906524
Referenciaszám: TK031764
Frissítve: 16 napja

Göd eladó építési telek 1192 m² telekterületű: 62 millió Ft

62 millió Ft
52 013 Ft/m²
1192 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 559 Ft
Második évtől
247 428 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gödön, Családi Ház Borított Részén Található 1192 nm-es Építési TelekIngatlan leírása:Az ingatlan egy festői kis falu központjában található, és ideális lehetőséget kínál mindazoknak, akik egy csendes, természetközeli életmódra vágynak. A telek 1192 nm-es területtel rendelkezik, és nagyrészén már megtörtént a tereprendezés, így könnyedén tervezheti meg álmai otthonát.A telek területén néhány fa található, amelyek nyáron kellemes árnyékot nyújtanak. A telek hátsó részén egy természetvédelmi terület kezdődik, így a természet közelségét élvezheti, és gyönyörködhet a madarak éneklésében és az erdők hangulatában.Közművek:Az ingatlan közművek szempontjából kiváló helyen található. Az utcában minden szolgáltató jelen van, így könnyedén bevezetheti a víz-, csatorna-, gáz-, és elektromos ellátást az új otthonába. Ezenkívül a területen van lehetőség telefon és internet szolgáltatás bevezetésére is.Beépítési lehetőségek:A telekre akár egy nagyobb családi házat is építhet, amely minden kényelmet és kényelmet nyújt a családja számára. Emellett a telek méretéből adodoan alkalmas több önálló ház vagy kerti lak elkészítésére is, így befektetési célokra is ideális lehetőség.Elhelyezkedés:Göd egy bájos kisváros, amely Budapesttől rövid autóútra található. Közel van a Duna-parti területekhez, így gyönyörű kirándulási lehetőségek adódnak a környéken. Gödön megtalálhatóak az iskolák, bevásárlási lehetőségek, éttermek és egyéb szolgáltatások is, így minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tervezze meg álmai otthonát ezen a gyönyörű teleken. Keressen minket még ma a további információkért, vagy a terület megtekintéséért!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY