Eladó telek Gárdony 4298 nm
Eladó telek Gárdony 4298 nm
Eladó telek Gárdony 4298 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8045649
Referenciaszám: 53-1502
Frissítve: 18 napja

Gárdony eladó építési telek 4298 m² telekterületű: 47 millió Ft

47 millió Ft
10 935 Ft/m²
4298 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 392 Ft
Második évtől
187 566 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Agárd zárt kerti részén , szép természeti környezetben 4298 m2 terület "kivett, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület " besorolású ingatlan eladó. A telek két kijárattal rendelkezik. Gárdony központjától pár percre (központ-iskola 2,5-3 km) zártkerti (művelésből kivont) övezetben. A telken fából készült több gazdasági épület, állatok tartására alkalmas fedett hely, ólak, karámok találhatók. Gazdálkodásra, állattartásra, konyha kert kialakítására, pihenésre, alkalmas nagy terület. Csend, béke, nyugalom. Sok hétvégi ház és állandó lakosok is a szomszédokban. A telek 3%-on beépíthető (36 nm-es építménnyel) az alábbi felépítményekkel: a) pince b) fóliasátor, üvegház c) ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épület d) présház e) szerszám-, gyümölcsös-, kisgép-, terménytároló és f) az állattartási rendelet alapján állattartó épület. Kertes mezőgazdasági területen az átlagos építménymagasság legfeljebb 3,5 m és a gerincmagasság legfeljebb 7,5 m lehet. Áram engedéllyel megoldható. Kút fúrására az új tulajdonos igénye alapján a terület megfelelő pontján lehetőség van.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY